I en klassisk ratatouille ingår ofta zucchini och aubergine, men det fanns inte hemma, så jag körde i lite haricots verts och en och en annan vaxböna i stället
Häll i burkbönor, haricot verts och majskorn. 200 gram färska haricot verts, delade i mindre bitar. ugnsgratinerade gnocchis med tomatsås och haricot verts (4). Ingen höst utan ratatouille (6). 750 gram butternutsquash – skalad, urkärnad i bitar skivade i 2 cm 200 gram färska haricot verts, delade i mindre bitar
1 dl gröna bönor/haricots verts. Hacka ingefäran och vitlöken fint. Skiva rödlöken i tunna skivor. Hetta upp oljan i en stor wokpanna och bryn på hög värme under omrörning tills allt är lite friterat
1 näve lättkokta haricots verts. Hacka ingefäran och vitlöken fint. Skiva rödlöken i tunna skivor. Hetta upp oljan i en stor panna och bryn på hög värme under omrörning tills allt är lite friterat