Varför gör jag inte den här klassiska franska grönsaksröran oftare. Röran är jättegod till färsbiffar och pasta, vegetariskt eller varför inte med lite bacon
Lagade en rejäl form med ratatouille häromdagen. Ratatouille är ju bara så otroligt gott till kött, fisk eller som här kyckling, en riktig favorit tillsammans med en klick bearnaisesås
Har absolut inte kunnat äta det tidigare men så tänkte jag att eftersom min smak har ändrats så mycket den senaste tiden kanske jag även gillar paprika så tog med den i grönsakröran och tur var väl det, riktigt gott
Ratatouille är en klassisk fransk grönsaksröra med tomatsås som grund. I det här receptet får röran en ny bekantskap i form av kikärtor som gör den lite matigare
Ratatouille är en klassisk fransk grönsaksröra. Namnet kommer från franskans touiller, ”att röra om”. Häll grönsaksröran över falukorven och strö över osten
När snålblåsen viner är det gott med mustiga grönsaker med mycket smak, tomatigt och värmande kryddor, precis så som jag tycker en god ratatouille ska vara