Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. 1/2 dl färska örtkryddor (jag använde basilika, persilja och timjan). 1/2 dl färska örtkryddor (jag använde basilika, persilja och timjan)
Persilja. Jag blev en dag galet sugen på ratatouille (blir konstigt ofta sugen på couscous och tomatsås) och började febrilt leta i min Mastering the art of French Cooking
hackad persilja. RATATOUILLE I LERGRYTA. Klipp över rikligt med persilja till serveringen. En fransk grönsaksgryta, ratatouille, lagad i lergryta är verkligen värd att prövas
Blanda samman hackad persilja, ströbröd och rivet citronskal. 1 msk hackad persilja. Rör samman senapen med pressad citronsaft, dragon, salt och peppar
Häll olivilja i en rymlig panna och stek upp en ratatouille på lök, paprika, aubergine, selleri, zucchini, vitlök, en skvätt vitt vin, persilja, timjan, oregano, grönsaksfond och ganska mycket tomat
Persilja. Ratatouille. Låt köttet vila i tio minuter, serveras som på bilden med lite hackad persilja. Under tiden som ratatouillen kokar, sätts köttet in i ugnen, 180 grader, tills innertemperaturen är cirka 55 grader
En mustig auberginegryta som påminner en aning om den franska ratatouillen. Lägg upp på ett fat, strö över finhackad persilja och ringla lite olvilja över