Ratatouille parmesan recept

Ratatouille i Crock-Pot

Ratatouille i Crock-Pot

Servera med pasta och riven parmesan. Något som är gott både varma och kalla dagar är grönsaksröran ratatouille
Ratatouille Gratin

Ratatouille Gratin

Med inspiration från Tina gjorde jag denna ratatouillegratäng. With inspiration from Tina I made this ratatouille gratin
Ratatouille med ugnsgrillad kyckling

Ratatouille med ugnsgrillad kyckling

Det fjärde barnet var en åttaårig kompis på besök (hon lassar för övrigt på med shitloads av parmesan vilket gjorde att hon direkt fick mitt gillande
Storkok på ratatouille

Storkok på ratatouille

Riv över lite parmesan eller en bit mozzarella, sen är det klart. När du är klar med hackandet och kanske inte bara en utan två stora grytor med ratatouille står och puttrar på spisen kommer du att vara grymt nöjd med dig själv och samtidigt ha dagens underarmsträning avklarad
Glutenfri pasta med enkel ratatouille

Glutenfri pasta med enkel ratatouille

Servera genast med nykokt pasta och pecorino eller parmesan. Nu när det finns så mycket härliga grönsaker av alla de slag i torgstånd och grönsaksdiskar tycker jag du ska passa på att göra en härligt färggrann, vitaminkryllande ratatouille
Vegetarisk gratäng

Vegetarisk gratäng

Gratängen liknar en ratatouille i smaken, men med en touch av soltorkade tomater och med ett härligt segt täcke av gratinerad mozzarella
Minestrone

Minestrone

Toppa med det varma pancettahacket, fint riven parmesan och färsk basilika. Ingen höst utan ratatouille (6)
Enkel vegoröra till glutenfri pasta

Enkel vegoröra till glutenfri pasta

Idag bjuder jag på en enkel och lättgjord grönsaksröra - eller ratatouille om ni så önskar - som är god både till pasta och ris
Bankad kalvstek med parmesan-ratatouille

Bankad kalvstek med parmesan-ratatouille

Skär steken i centimetertjocka skivor och banka ut dessa till elefantöronGör en klassisk ratatouille men låt koka helst i minst 3 timmar för den runda smaken, blanda i massor med riven parmesan precis före serveringStek köttet mycket snabbt på hög värmeServera med ratatouille på och rucola runt omStänk citron på allt

En underbar tid

  Efter sommarens underbara primörer kommer hösten med sin ratatouille…. Den är mycket god kokt eller grillad med lite olivolja, salt och peppar, men vill man ta ut svängarna lite kan man till exempel hyvla den med en potatisskalare och ha den i en god pasta med lite parmesan
Gnudi - ett gäng godingar

Gnudi - ett gäng godingar

Denna gång kokade jag ratatouille och serverade dem tillsammans med. Gnudi med tratatouille, 4 pers. 15-200 g färskriven parmesan (jag tog även lite Trentino). Ratatouille, 6 pers. 15-200 g färskriven parmesan (jag tog även lite Trentino). Ratatouille, 6 pers 1 grön paprika, i bitar