Ratatouille med vin recept

Ratatouille, grundrecept

Ratatouille, grundrecept

Smaka av med salt. Tillsätt paprikan, tomatpuré, vitt vin och de skalade tomaterna. Fräs löken i hälften av oljan mjuk på medelvärme ca 10 minuter under omrörning. Tips på hur du kan förnya din ratatouille, 5 smarta rätter medratatouille
Ratatouille – klassiskt recept

Ratatouille – klassiskt recept

Smaka av med salt och peppar. 11/2 dl vitt vin. 1Stek löken och vitlöken i olivolja i en vid kastrull, lägg i paprikan, zucchinin och auberginen och fräs allt i rikligt med olivolja. 1Lägg i tomaterna och häll på vinet
Ratatouille

Ratatouille

Tillsätt därefter resten av grönsakerna och låt dem fräsa med på lägre värme en stund. Tillsätt tomater, vitt vin, buljongtärning, timjan, rosmarin, körvel och lagerblad
Ratatouille i Crock-Pot

Ratatouille i Crock-Pot

Krydda med salt och peppar. Men genom att ge den tid och kärlek i en Crock-Pot, det vinner smakerna på
Enkel ratatouille – gott till det mesta

Enkel ratatouille – gott till det mesta

Servera till nykokt pasta, som tillbehör till en bit kött, som kanongod grund till en köttfärssås eller som ensamrätt tillsammans med stekt eller kokt ägg och kanske en bit bröd
Ratatouille.

Ratatouille.

Å vad passar du bättre än att koka en mustig ratatouille. 1 dl vitt vin. 1 hönsbuljongtärning 1 dl vitt vin
Provencalsk ratatouille med ägg

Provencalsk ratatouille med ägg

sade hon om ratatouillen. Hon till och med deltog frivilligt i fotograferingen. stoppa ner dem också i ratatouillen
Ratatouille med ugnsrostade grönsaker

Ratatouille med ugnsrostade grönsaker

Ratatouille kan man äta som ensamrätt med ris eller pasta. Ratatouille gör sig allra bäst lätt avsvalnad en sommarkväll när stenplattorna fortfarande är varma och solen sjunker bakom horisonten
Lammfärsbiffar, ratatouille och getostkräm

Lammfärsbiffar, ratatouille och getostkräm

Lammfärsbiffar med grillad paprika och till det en ratatouille och getostkräm. Vi båda har haft en ganska intensiv dag så det var så otroligt skönt att laga en god middag, dricka ett glas vin och ta det lugnt ikväll
Ratatouille (Rattatooj)

Ratatouille (Rattatooj)

Smaka av med salt, peppar, kryddor och vitlök. Hetta upp olivolja i en stor gryta. Hacka lök och lägg i grytan, koka löken på svag värme
Ratatouille Cannelloni

Ratatouille Cannelloni

I samband med mitt yrke är det ofrånkomligt att inte diskutera och kombinera mat och vin. Dock med den lokala druvan Petit Rouge
Ratatouille

Ratatouille

mozzarella med basilika. Häll i krossade tomater , chiliflakes och vinet. Gör runda biffar, ställ dom i pajformen, varva biffarna med grönsakerna , potatis Och mozzarellan
Ratatouille med bönor

Ratatouille med bönor

Har man inte sådana så går det bra att ersätta dem med citronsaft eller en skvätt vitt vin. Ratatouillemed bönor 
Kalasgod Ratatouille

Kalasgod Ratatouille

Servera anrättningen med couscous, bröd eller något annat gott. Men som tur var fanns ju självklart receptet på det kära internatet (Tack Öhmans Mat & Vin
Ratatouille – i ugn

Ratatouille – i ugn

Skiva upp grönsakerna så tunt du kan, varva dem i en ugnssäker form – pressa vitlök, blanda medvin och olja