Ratatouillemedbönor . Ratatouille är helt klart en win-win-rätt. Här kommer ännu en av våra go-to-rätter, perfekt när man blivit stående med grönsaker som legat “en dag för länge” i kylen och inte vet vad man ska göra av dem
Jag hade ett gäng grönsaker i kylen som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med dem, så det fick bli en ljuvlig ratatouille serverad med stekt halloumi, turkisk yoghurt och ruccola
Tillsätt paprika och squash, låt dem steka med tills de också börjar mjukna. Tillsätt vita bönor i tomatsås och tomaterna, blanda och låt puttra under lock på svag värme några minuter
Men hörni, vi skulle ju diskutera det här medratatouille som jag upptäckte för några dagar sedan. Jag kom hem, åt mat och insåg att det där med träningen inte var aktuellt
Tillsätt bönorna och de vegetariska grytbitarna, som med fördel även dem kan förstekas. Ratatouille är ju bra på det sättet att det går att variera efter vad man är sugen på för tillfället, olika grönsaker, pasta eller till ris
- Bönor. Till lunch idag blev ett eget hittepå med bulgur och någon slags ratatouille. ratatouille -. Låt koka upp innan du häller ner bulgurn och sänk till medelvärme
Fredag - Chorizoratatouillemed stekt lax. Klassisk ratatouille är alltid gott, och ett perfekt tillbehör till många rätter, men när man rör ner en härligt kryddig korv i den så blir den genast även högst fungerande som ensamrätt