Varför gör jag inte den här klassiska franska grönsaksröran oftare. Fransk grönsaksröra passade jättebra till medelhavsinspirerad kyckling och svensk potatistårta med västerbottenost
Ratatouillen blir ännu godare om den får stå i kylen över natten. Koka ratatouillen i minst 20 minuter på medelvärme under lock. Koka gärna ratatouillen längre upp mot en 40 minuter
Detta är en klassisk fransk grönsaksröra. Ratatouille. När grytan är klar smakar du av med salt och nymald peppar och serverar din ratatouille med svarta oliver
Kan också tänka mig att denna grönsaksröra skulle vara mycket god i en lasagne. Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad
Len provencalsk grönsaksröra med en liten kryddighet av peppar, timjan och ibland chili. Ratatouille gör sig allra bäst lätt avsvalnad en sommarkväll när stenplattorna fortfarande är varma och solen sjunker bakom horisonten
Och nåt som är perfekt att ha i den är en klassisk fransk grönsaksröra, dvs ratatouille. Ca 1 ½ l ratatouille1 zuccini1 aubergine2 små röda paprikor1 stor gul lök2 vitlöksklyftor2 brk krossade tomaterolivolja1 tsk torkad timjan1 tsk torkad rosmarin1 msk sockersalt och pepparGör så här. Ca 1 ½ l ratatouille
Ratatouille är en klassisk fransk grönsaksröra med tomatsås som grund. Ratatouille passar bra till både pasta, ris och potatis eller som tillbehör till kött, fisk och kyckling
Ratatouille är en klassisk fransk grönsaksröra som är god som tillbehör till det mesta. Man tager om man så haver sa Cajsa Warg… min grönsaksröra innehåller ingen aubergine och är därför ingen äkta ratatouille