Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. 1/2 dl färska örtkryddor (jag använde basilika, persilja och timjan). 1/2 dl färska örtkryddor (jag använde basilika, persilja och timjan)
Lägg i örtkryddorna på slutat. Som en hyllning till detta fattiga kök kommer en ratatouille med ugnsbakade grönsaker som gratineras med tomatsås och chèvre
Här serverar jag dem med en kryddig ratatouille. Ratatouille. Börja med ratatouillen. Servera kotletterna med ratatouillen och eventuellt med nykokt potatis
Du piffar med olika örtkryddor eller kryddblandningar som du gillar. Nu när det finns så mycket härliga grönsaker av alla de slag i torgstånd och grönsaksdiskar tycker jag du ska passa på att göra en härligt färggrann, vitaminkryllande ratatouille
En caponata kan sägas vara Siciliens svar på den sydfranska grönsaksröran ratatouille. örtkryddor – gärna oregano, basilika, salvia, slätbladig persilja
Häromdagen gav den inspiration till Gratinerad ratatouille, nu senast till den ugnsbakade karrén. Här har köttbiten fått sällskap av Riesling och örtkryddor i ugnen