Det är så gott med whoopie pies. Och så smidigt. I smaken liknar de väldigt mycket cupcakes. Jag skulle helt enkelt vilja säga att whoopie pies är transportvänliga, sandwichliknande cupcakes
Raspberry and LemonRuffle Cake Bottnar145 g mjöl4 g bakpulver2 g salt120 g mjölk blandat med ½ msk vinäger (eller 60 g mjölk + 60 g gräddfil)1 tsk vaniljextraktlite mindra än ½ tsk citronarom½ tsk rivet citronskal115 g smör150 g strösocker2 stora äggSätt ugnen på 175 grader (ej varmluft)
Börja med att smälta smöret, ställ åt sidan en stund. Blanda samman de torra ingredienserna. Vispa ner ägg och mjölk i smöret, tillsätt det till de torra ingredienserna och rör försiktigt tills de precis blandat sig
. En hittepå kaka som blev lyckad i all sin enkelhet. Jag bakade en sockerkaka och kokade upp 0,5 dl vispgrädde och 0,5 dl osötad kondenserad mjölk tillsammans med 1 tsk äkta vaniljpulver och 0,5 dl strösocker
Strain the liquid through a fine sieve into a bowl to remove the raspberry seeds. Pink Raspberry Lemonade Syrup1 flaska. Pink Raspberry Lemonade Syrup1 bottle
Preheat the oven to 180°C/gas mark 4/350ºF and line a baking tray with baking parchment. Beat the egg whites until satiny peaks form, and then beat in the sugar a spoonful at a time until the meringue is stiff and shiny