Vispa ihop äggula, senap & vinäger. 1 tsk dijonsenap. 2 -3 dl raps el matolja. 1 tsk dijonsenap. Nu är det höst & då tycker jag att man kan börja plocka fram lite ”tyngre” maträtter
11 msk raps eller olivolja. 11 msk fransk senap. 1Köttfärsröra0,5 st gul lök 1 msk raps eller olivolja 150 g färska eller 1 dl förvällda champinjoner 350 g blandfärs 1 msk fransk senap 0,5 tsk salt peppar. Blanda i senap, salt och peppar och låt puttra 5–10 minuter
Finhacka sardellerna, lägg dem sedan i en bunke tillsammans med äggulan, vitlöken & senapen. 1 tsk dijonsenap. 1 1/2 dl olja (mild olja tex raps el majs)
Blanda jonnys söta senap med honung, olja (oliv + raps), vitvinsvinäger, salt och peppar. På Waynes Coffee har de en så god senapsvinegraitte så jag tänkte att jag skulle härma den
Man kan alltid hälla i mer vinäger och senap om man inte är nöjd med smaken. 4-5 dl raps olja, rumstempererad2 ägg, rumstempererade1 msk vitvinsvinäger1 tsk dijon senap1 vitlöksklyftaSätt i stavmixern och kör runt, som i ett trollslag har man en fin vit krämigsås. kram Anna 4-5 dl raps olja. 1 tsk dijon senap
Lägg äggulorna i en bunke och tillstätt vinäger o senap. 2 äggulor1 tsk dijon senap1 msk vitvinsvinäger2 dl olja (raps eller matolja)Salt o peppar o ev lite dragon. 1 tsk dijon senap
Stek i smör och rapsolja. Blanda äggulor, senap och vinäger i en bunke. Remouladsås 2 st äggulor1 tsk dijonsenap1 msk vitvinsvinäger2,5 dl raps eller solrosoljaSaltVitpeppar1 dl pickles1 tsk torkad dragon1/2 tsk curry Gör såhär
3 msk stark svensk senap röres ihop med 3 msk socker. Tillsätt 1 äggula, 1 msk citronsaft, 1 msk vanlig rödvinsvinäger, 1 msk torr Martini och vispa sedan i en olja med neutral smak (majs eller raps) lite i taget tills såsen tjocknat. 3 msk stark svensk senap röres ihop med 3 msk socker. Tillsätt 1 äggula, 1 msk citronsaft, 1 msk vanlig rödvinsvinäger, 1 msk torr Martini och vispa sedan i en olja med neutral smak (majs eller raps) lite i taget tills såsen tjocknat