Men tillbaka till den svenska örtagårdssåsen så är det creme fraiche blandad med dill, ramslök, vårlök, gräslök och körvel (samt lite majsstärkelse, socker, konserversingsmedel och sånt)
Jag tål inte riktigt vitlök och använder flingsalt med ramslök/wild onion men du kan om du vill stoppa ner vitlök i skårorna/lägga hela vitlöksklyftor runt köttet istället
Harsyrepesto med ramslök från Husmor LisaHUSMORS PRESENT till FREDRIK. Getost och vitt vin - ett måste, hallå folket, ni kan inte dricka rödvin till getost därute
En liten justering från mitt tidigare recept blev denna gången som så att jag hade cheddar istället för herrgård samt kryddat den med både dragon och ramslök
ramslök och timjan samt en skysås. *Ramslöks-dolmar fyllda med kantarell duxelle. Banka ut grisfilé biten till en tunn, tunn "lövbiff", salta och peppra lätt och placera upp på detta några färska blad av ramslök
Fräs ramslöken eller strimlor av purjolöken lätt i lite olja och blanda med sötpotatisen. Bkanda rödvin i en kastrull tillsammans med balsamvinäger, honung och kött fond