Ört- och smörslungade primörer400 g färskpotatis (gärna små) 50 g sockerärtor 100 g grön sparris 100 g körsbärstomater 0,5 kruka färsk persilja, finhackad 50 g smör. Ramslök- och chèvrekräm2 dl grekisk yoghurt 150 g chèvreost 3 msk ramslök, finhackad salt peppar
Rör ihop rumsvarmt smör med pressad vitlök, hackad persilja, salt och peppar. Blanda den stekta majsen med de krossade tomaterna, hackade jalapeños och strimlad ramslök
Hoppa på koriandern om ni inte gillar det och ersätt den då gärna med bladpersilja. Annars har det gjorts korv här hemma idag, vår chili som vi så stolt visat upp här tidigare fick vara med som smaksättare tillsammans med lite persilja och vitlök
Blanda sist i rikligt med hackad persilja. 1 tsk pestokrydda med ramslök - från Zmaka. 1 - 2 msk klippt eller finhackad persilja. 1 tsk pestokrydda med ramslök - från Zmaka. 1 - 2 msk klippt eller finhackad persilja