Därför blev det rabarbersorbet. Det var i alla fall gott med rabarbersorbet, smakade som fryst kräm. När vi flyttade in önskade jag mig rabarber – och fick tre plantor
Här kommer ett första recept med just rabarber och vi börjar med en underbar rabarbersorbet. Finns det något mer läskande på sommaren än att äta en riktigt god sorbet
Rabarbersorbet. Nu är våren här. Med våren kommer också rabarber, en av våra finaste primörer. Här tillsammans med en krämig och len Crème Brûlée samt knapriga kardemummabiscotti
Polkagrispannacotta med rabarbersorbet. Rabarbersorbet. Jag har ju tidigare konstaterat att 2012 nog var ett av de sämsta åren jag varit med om, men det fick i alla fall ett oerhört trevligt avslut
- Mandelmjölksskum, rabarbersorbet, sockrad rabarber, mandelkaramell och rostad mandel. Mellan den 3 april - 31 maj 2017 kommer Viking Line att ha Spring & Green-temaveckor på sina båtar
Skölj och skala eventuellt rabarbern beroende på hur grov den är. Skär rabarbern i mindre bitar. Koka rabarbern mjuk i vatten och socker i en kastrull 8-10 min
Jag dammade av glassmaskinen och lagade en syrlig, svalkande rabarbersorbet. Jag dammade av glassmaskinen och lagade en syrlig, svalkande rabarbersorbet
Den här sorbeten blir alldeles oemotståndligt krämig och fin i konsistens och smak. Förutsatt att man har en glassmaskin är den dessutom väldigt lättlagad