Rabarberslush recept

Rabarberslush

Rabarberslush

Det här behöver du. 500 g skalad och skivad rabarber. 10 dl vatten. 3 dl strösocker. 2 tsk vaniljsocker (ev, mer)
Rabarberslush

Rabarberslush

Solen skiner och förhoppningsvis ligger många varma sommarkvällar framför oss. Ett gammalt beprövat recept som dammas av här idag
Rabarberslush

Rabarberslush

Skär rabarbern i mindre bitar och lägg ner dem i en kastrull. Tillsätt vatten och socker. Värm upp och låt därefter rabarberbitarna koka tills de näst intill kokat sönder
Rabarberslush

Rabarberslush

Oj, så smarrigt. Fick ett spännande recept av min vän Linda Widmark. Om man vill ha trevligare färg kan man minska på sockret och tillsätta grenadin
Rabarberdrink

Rabarberdrink

Vid servering skopar du upp rabarberslushen i glas till hälften och fyller på med Sprite eller 7Up (rumstempererad, annars fryser det direkt)
Jordgubbsslush

Jordgubbsslush

Efter att ha testat den goda rabarberslushen, kände jag mig tvungen att prova göra jordgubbsslush på liknande sätt
Rabarberslush

Rabarberslush

Jag har gjort rabarberslush några gånger redan, bl. Rabarberslush250 g rabarberstjälkar5 dl vatten1 dl socker1 msk citronsaft1 tsk vaniljsockerSkär rabarbern i mindre bitar och lägg ner dem i en kastrull
Idas första barnkalas

Idas första barnkalas

Till "fördrink" fick de rabarberslush att svalka sig med, men sen ville de flesta ha saft. Nu är Idas första barnkalas över

Rabarberslush

Välkomna gästerna med en iskall rabarberslush. 1. Koka rabarber, socker, vanilj och ingefära 5 minuter. 2. Mixa med stavmixer och låt svalna

Rabarberslush

Skär rabarbern i bitar. Blanda rabarber, socker och vatten i en kastrull. Låt koka. Sila bort rabarbern. Tillsätt socker, saft, mix/likör samt vodkan

Rabarberslush

ca 4 pers. Underbart svalkande en varm och solig dag. Ingredienser. 250 g rabarberstjälkar. 5 dl vatten. 1½ dl socker