Hemgjord saft är gott i värmen. Servera iskall. 1,2 kg jordgubbar800 g rabarber1,5 liter vattenSaften av en citron6 dl strösocker per liter färdig saftKoka upp rabarbern (skuren i bitar), jordgubbar, citronsaft och vatten och låt koka ca 1 minuter
1 dl koncentrerad rabarbersaft. 6 dl mousserande alkoholfritt vin. Se till att det mousserande vinet är riktigt kallt, vill man ha mer syra så tillsätter man 1 msk till citronsaft. 1 dl koncentrerad rabarbersaft. 6 dl mousserande alkoholfritt vin
Gjorde rabarbersaft i veckan och bjöd sedan min vän Cicci på en god drink på den. 2–3 dl koncentrerad rabarbersaft, se recept. 1 flaska torrt mousserande vin. Häll på 2 dl saft och fyll upp med mousserande vin. 2–3 dl koncentrerad rabarbersaft, se recept. 1 flaska torrt mousserande vin
1Rabarberlag 100 g rabarbersaft 70 g vitt vin, förslagsvis Chenin blanc. 10 savoiardikex. 1Mascarponemousse med citron500 g mascarpone 300 g lemon curd 150 g grädde
Blanda potatismjölet och rabarbersaften och red av kompotten. Skär ner rabarben i små bitar och lägg dem i en kastrull tillsamman med socker, citron, jordgubbar och rödvin