Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Sila av rabarbern i en silduk och pressa ur så mycket saft det går
Uuuurgod Rabarbersaft som gick snabbt och va lätt att göra. 2 liter rabarber (1kg). Koka rabarber och vatten i 15 min utan att röra om. 2 liter rabarber (1kg). Koka rabarber och vatten i 15 min utan att röra om
Lägg rabarbern i en ren hink och varva dem med citronerna. 3 kg rabarber. Tvätta rabarbern och skär den i ½-1 cm bitar utan att skala dem. 3 kg rabarber
Den härliga rosa färgen kommer ifrån rabarberspadet. 6 glas 24 cl vodka 12 cl cointreau 12 cl rabarberspad eller koncentrerad rabarbersaft 12 cl pressad citronsaft is Häll vodka, cointreau, rabarberspad, citron och is i en shaker. 12 cl rabarber
Nu när det är varmt och skönt, kan det vara gott att dricka något läskande och svalkande i en solstol i trädgården, och då passar den här rabarbersaften perfekt
Sockerfri rabarbersaft. Servera med min goda rabarberpaj (recept HÄR). Sockerfri rabarbersaft är en riktig vinnare i sommar, gärna tillsammans med min rabarberpaj, också den utan raffinerat socker (recept HÄR)
Rabarbersaft. Rabarber är min bästa kompis i köket, den är så mångsidig och fantastiskt god. 2 kg rabarberstjälkar. Skär rabarberstjälkarna i bitar, ca, 1 cm breda, och lägg dem i en stor gryta tillsammans med vattnet. /Ida 2 kg rabarberstjälkar