Jag brukar inte koka rabarbersaft utan göra rabarberdricka istället. ), njuta av jordgubbar med mjölk, äta krusbär och vinbär direkt från buskarna, mammas rabarberkräm och i väntan på denna sockerdoppade rabarber
Just nu står det en kastrull med rabarberchutney på spisen och puttrar och rabarbersaft har jag i en silställning som alldeles strax ska få ett nytt uppkok med socker
Rabarbersaft. Vänd även ner mjölk och nötter. 4 dl mjölk. 2 dl mjölk. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Rabarbersaft. Vänd även ner mjölk och nötter. 2 dl mjölk. Gillar ni som jag rabarber. Kanske ni också har en trädgård där ni själva odlar rabarber, och känner igen känslan när man tar vara på och lagar något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla
Jag fick massa rabarber av mina föräldrar i helgen och hälften kokade jag en jättegod rabarbersaft av och nu är det hälften kvar som ska bli något gott
Det blev rågbröd i dag och rabarbersaft i går. Smält smöret i en kastrull, tillsätt vatten och mjölk. Rågbröd 2 paket jäst200 g smör5 dl mjölk5 dl vattenca 1 tsk salt1/2 dl sirap1/2 dl strösockerca 1/2 påse rågsiktvetemjölSmula jästen i en bunke. 5 dl mjölk
Rabarbersaft med stjärnanis. Värm upp mjölken igen, slå den under omrörning över äggulorna. 2 dl standardmjölk. Mortla kardemumman grovt & lägg i en kastrull ihop med mjölk & 1 dl strösocker ihop med andra halvan av vaniljstången delad på mitten