Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Botten 200 g Digestivekex 75 g smör Cheesecakesmet 100 g Vit choklad 400 g Mascarponeost (eller philadelphiaost original, ej light) 250 g Kesella (10 %) 3/4 dl Strösocker 3 st Ägg Kola 1 dl Vispgrädde 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Ljus sirap 50 g smör. Ingredienser, 4 port Kalorier 200 g Blåbär Sök 2 msk Socker Sök 8 st Digestivekex Sök 2 dl Kesella Sök. Ingredienser, 8 port Kalorier 12 st Digestivekex Sök 75 g Smör Sök 500 g Kvarg Sök 3 st Äggulor Sök 1/2 dl Konc rabarbersaft Sök. Ingredienser, 8 port Kalorier 15 st Digestivekex Sök 75 g Smör Sök Fyllning 2 dl Kesella Sök 2 dl Créme fraiche Sök 1 dl Gelésocker Multi Sök Topp 2 dl Gelésocker Multi Sök 1/2 dl Bär Sök 4 dl Röd saft Sök
250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 1 msk konc rabarbersaft. Mixa alla ingredienser tills det blir luftigt. Häll upp i glas och pudra ev över lite ingefära
Vispa grädden hårt och blanda ner den och kesella i rabarberkrämen. ½ dl kesella. Havreformar med rabarbermousse50 g smör, rumsvarmt½ dl strösocker1 dl havregryn1 dl vetemjöl½ uppvispat ägg130 g rabarber½ vaniljstång1 msk koncentrerad rabarbersaft½ dl strösocker½ dl kesella1½ dl vispgrädde6 jordgubbar1. 1 msk koncentrerad rabarbersaft
Vispa grädden hårt och blanda ner den och kesella i rabarberkrämen. ½ dl kesella. 130 g rabarber½ vaniljstång1 msk koncentrerad rabarbersaft½ dl strösocker½ dl kesella1½ dl vispgräddefärska jordgubbar1. 1 msk koncentrerad rabarbersaft