500 g späd rabarber 1 dl valnötter några kvistar timjan 500 g syltsocker 100 g smör. 500 g späd rabarber 1 dl valnötter några kvistar timjan 500 g syltsocker 100 g smör
Nu äntligen har jag fattat knepet med att få rabarberkompott eller rabarbermarmelad rödrosa. 200 g margarin eller smör. 30 st 200 g margarin eller smör
Idag blev det rabarberrutor och nästa gång tror jag att det kommer bli rabarbermarmelad. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör och mjöl
Tänkte bjuda på en chutney & ett kryddsmör, de båda funkar fint till en grillad köttbit men är även grym till en nystekta makrillen & de grillade grönsakerna
Har aldrig tidigare tänkt på att ha kanel ihop med rabarber, men provsmakade en rabarbermarmelad i en ostbutik när vi var nere i Malmö på semester som just var smaksatt med kanel och gillade verkligen kombinationen
De blev supergoda med jordgubb- och rabarbermarmelad på. Skär smöret i kuber och nyp ihop det med degen (jag brukar micra smöret lite innan så det blir mjukare)
Rabarbermarmelad. Innan servering penslas bullarna med smält smör och doppas i strösocker. 100 g smör (rumstempererat). 1 dl rabarbermarmelad. 100 g smör (rumstempererat). 1 dl rabarbermarmelad. 10 minuter Innan servering penslas bullarna med smält smör och doppas i strösocker