Rabarberkompott recept

Rabarberkompott med kardemumma

Rabarberkompott med kardemumma

Ett recept på rabarber med kardemumma serverad med vaniljglass. En underbar efterrätt gjord på en av försommarens mest svenska primörer
Rabarberkompott med crumble!

Rabarberkompott med crumble!

Det är raberbersäsong och vad är lättare att slänga ihop än en rabarberkompott med kesella och crumble
Rabarberkompott med biscottismul

Rabarberkompott med biscottismul

1. Skala rabarbern om den är grov. Skär den i bitar och lägg i en kastrull tillsammans. med socker, vatten och kanelstång
Rabarberkompott med Philadephiafluff

Rabarberkompott med Philadephiafluff

Rabarberkompott – se gårdagens recept. Rabarberkompott med Philadelphiafluff, 4 portioner. Här kommer mitt bonusrecept från gårdagens rabarbersirap
Rabarberkompott med vaniljgräddfrâiche

Rabarberkompott med vaniljgräddfrâiche

Rabarberkompott. Rensa och skala rabarben. Skär den i ca 1,5 cm bitar och lägg ner den i en kastrull tillsammans med socker, en skvätt vatten samt vaniljstången
Rabarberkompott

Rabarberkompott

300 g rabarber skuren i små bitar. 11 dl strösocker. 1tsk vaniljpasta eller 1 liten vaniljstång. 11-2 tsk potatismjöl kan uteslutasKoka upp rabarber, socker och vanilj i en kastrull
Rabarberkompott med mascarponecreme och mandelskorpor

Rabarberkompott med mascarponecreme och mandelskorpor

Ni behöver göra en sats mandelskorpor, en och en halv sats rabarberkompott alltså 750 gram rabarber men bara 2 dl socker och 1 st urskrapad vaniljstång, och uteslut vaniljpulvret och en sats med mascarponecreme
Rabarberkompott med vaniljskum

Rabarberkompott med vaniljskum

Vaniljskum. Koka upp mjölken med socker och vaniljstänger. Blanda i gelatinet. Sila och häll upp i sifon. Ställ kallt i 2 timmar