Rabarber persika recept

Gudagod rabarberpaj

Gudagod rabarberpaj

Lägg i rabarbern. Fördela över rabarbern. 5-6 rabarberstjälkar i bitar. Smält smöret. Häll några droppar smör i pajformen och pensla ut det
Blåbärskaka.

Blåbärskaka.

Där innehöll den vaniljkvarg och rabarber men man tager vad man haver. i mitt fall blev det persika/passionskvarg och blåbär
Rabarberpaj med kolasås

Rabarberpaj med kolasås

Rabarberns säsong är väl ganska över just nu. Men ärligt talat funkar det att byta ut rabarbern till annan god frukt
Tinas Ananas Paj

Tinas Ananas Paj

Blanda ihop de torra ingredienserna till degen, smält sedan smör och blanda ner i "mjölet". Blanda tills det blir en degaktig massa
Persikomazarin

Persikomazarin

Tanken var ju att följa orginalreceptet och göra pajen med rabarber men då krävs det att det finns rabarber i affären

Skagen, oxfilé, parfait - och en gnutta familjeliv

"Mycket fruktig smak med inslag av fat, persika, ananas, örter och citrus". Koka i ca 10 minuter 0,5 liter frusta hallon, 4 stjälkar rabarber, skalade och skurna i mindre bitar, en halverad vaniljstång, 1 dl vitt vin, 2 msk socker och 1 dl koncentrerad hallonsaft. 4 stjälkar rabarber
Äppeltantens smuldegspajer

Äppeltantens smuldegspajer

Jordgubbar, rabarber och syltad ingefära1 sats äppeltantens smuldeg (se grundrecept ovan) 3 rabarber 6 dl jordgubbar 4 knölar syltad ingefära 1 dl strösocker 2 msk majsstärkelse smör, till formarna
Solig söndagsbrunch med våfflor

Solig söndagsbrunch med våfflor

Sylt med jordgubbar och rabarber. Persika och ricotta. (blanda en ask ricotta med ett par msk honung, lite rivet citronskal, finhackad mynta och grovhackade valnötter och servera med konserverad persika i skivor)
Vilken är bäst?

Vilken är bäst?

Finns i smakerna Röda bär, Päron, Citrus/Fläder (koffeinfri) och Jordgubb/Rabarber (koffeinfri). Finns i smakerna Apelsin, Vilda bär, Cola, Citron/Lime, Persika/Mango och Jorgubb/kiwi
Mellanmål..mellis...eftermiddagsfika....

Mellanmål..mellis...eftermiddagsfika....

Istället för äpple kan ni ta rabarber, päron, aprikoser, persikor, hallon, blåbär, jordgubbar, vinbär, nötter och mandel istället för pärlsocker