Rör samman sukrin, jordgubbar, rabarber och vaniljpulver i en skål. 1,5 dl mandelmjöl. 2,5 dl skalade & skivade rabarber. Fördela sedan jordgubb- och rabarberröran i pajformen och grädda ytterligare 15 minuter. Relaterade 1,5 dl mandelmjöl. 2,5 dl skalade & skivade rabarber
Mixa pistagenötterna till grovt ”mjöl” och blanda med mandelmjölet i en bunke. Rabarber & garnering. Bred ut pistagefyllningen i pajskalet och placera ut rabarbern i ett fint mönster
Blanda ihop mandelmjöl, kokosmjöl, husk och bakpulver och vänd ned det omväxlande med smör/mjölken. Jag hade trott att jag skulle få fira pingst med en kaka gjord på årets första rabarber, men det gick i stöpet
Dessutom är den glutenfri och lätt att göra, mandelmjölet är en botten som ger en mazarinliknande smak, gott och somrigt till middagsbordet eller kafferepet
Jag har i det här receptet bytt ut hälften av vetemjölet mot mandelmjöl (det går bra att finmala mandel själv om man inte hittar det i affären) och även tillsatt ett par droppar bittermandelextrakt
½ dl mandelmjöl. Något annat jag bjöd på under fikat igår, var en rabarberpaj. ½ dl mandelmjöl. Då jag fick flera frågor om just paj med rabarber, bestämde jag för att helt enkelt ta tag i saken, och skapa ett nytt pajrecept
12,5 dl mandelmjöl. 1300 g rabarber rensad och skuren i bitar. 1Lägg rabarberbitar, socker och vattnet i en kastrull och koka ihop. 1Under tiden så vispa grädden medelhårt och när rabarberpuren har uppnått önskad temperatur så vispar du snabbt ihop grädde och rabarber. 1Plocka fram den frysta citronmoussen och häll rabarbermoussen över