Receptet på Rabarber Chutneyn kommer från kokaihop. 5 kg rabarber i bitar. 5 msk curry, 2 tsk salt, 2 färska röda tunt hackade pepparfrukter och 6 st torkade hackade aprikoser
Gillar ni som jag rabarber. Kanske ni också har en trädgård där ni själva odlar rabarber, och känner igen känslan när man tar vara på och lagar något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla
Jättegod chutney med curry som håller flera veckor i kylen. 500 g rabarber, skivas 2 skivade rödlökar 1,5 msk ättika 0,75 dl vatten 5 dl strösocker 1 msk mald ingefära eller finhackad färsk 1,5 msk curry 2 tsk salt 1 tsk hackad spansk peppar 6 st. - Läs hela inlägget här 500 g rabarber. 1,5 msk curry
Blanda rabarber, lök, ättika, vatten och socker. Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter. 500 g hackade rabarber. 1 msk curry
Skär rabarbern i mindre bitar och lägg i en kastrull. Koka ihop rabarber och vattnet. Häll röran över rabarbern och koka i ca 40 min. 2 kg rabarber. 6 msk curry
Till såsen hade jag rabarber chutney, men det går lika bra med mango chutney. Dagens middag blev fläskkotletter med en sås med bla curry, banan och chutney i
Bra är blodgrapefrukt, citron, rabarber, hallon och jordgubbar. Suveränt i maten – använd speciellt IFD-kryddorna vitlök, lök, cayennepeppar, ingefära, gurkmeja, chilipeppar och curry