Denna CB med rabarber har M gjort förut så det blev en favorit i repris denna midsommar. Det brända och knäckiga locket smakar så gott ihop med det krämiga och lena inunder och så rabarber i botten
Klicka kardemummacreme i ena änden, dekorera med citronmeliss och pudra florsocker över. Lägg upp två bitar sockerkaka per person och arrangera rabarbern ovanpå som på bilden
Jag gjorde en crème brulée som är så vansinnigt gott, jag använde mig av Leilas recept och till det en rabarberkompott som jag varvade med färska jordgubbar i ett glas, mums
De senaste veckorna har mattidningar och bloggar varit fulla av recept med rabarber. Mina rabarber tålde inte riktigt flytten de blev tvingade att göra
Len sötsyrlig rabarbermousse och färska jordgubbar ovanpå. Du behöver till rabarbermoussen. ½ vaniljstång som du låter koka med rabarberkompotten och sedan skrapar ur fröna ur eller en knivsudd korn ur burk med vaniljfrön – finns numera att köpa i de flesta affärer, glädjande nog
Rabarberpaj. Skär rabarbern i små bitar och lägg dem i en smord form. Tillsätt 1 burk creme fraiche och koka upp. Tillsätt 1 burk creme fraiche och koka upp