Bred på fransk senap efter smak lägg på den röktaskinkan. 1Fransk senap. 1100 g röktskinka. 1500 g köttfärs Salt Peppar Fransk senap 100 g röktskinka 2-3 tomater Västerbottenost SmörSätt ugnen på 200 grader
Servera den bräckta skinkan och äggen med senap, grönsallad, skivad tomat samt senapsdressing. Värm en stekpanna eller grillpanna och bräck eller stek skinkan i en msk smör
Salta och peppra och bred senap och Créme Bonjour på alla skivor. 2 msk fransk senap, ljus. 4 skivor röktskinka. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor röktskinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Hacka skinkan fint och blanda ner i ostblandningen tillsammans med senap. Ta cheesecaken ur formen och garnera med skinka, physalis, sallad och persilja
Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, senap, salt och peppar. Skär skinkan i strimlor eller små kuber. Blanda kokt pasta, skinka och purjolök i en smord ugnssäker form