En fylld, benfri kotlettrad med röktskinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Lägg skivor av röktskinka på köttet och bred ut röran och rulla ihop
D. e. h. ä. r. g. o. d. a. k. ö. t. f. s. b. i. n. y. c. j. l. u. J. v. -. p. ,. å. m. x. E. B. M. A. V. H. 5. 4. 0. 1. ½. 2. I. G. ". /. z. R. K. T. L. S. (. ). 6. 8. d l
Servera med tunna skivor skinka. skinka. 1 msk persilja. Ansa broccolin och dela i buketter. Koka dem i lättsaltat vatten, tills de är nätt och jämt mjuka
Tillsätt finhackad vitlök, ricotta och strimlad persilja. Strimla skinkan och skiva tomaterna. Bre sedan ut ett lager av ricottablandningen, lägg på några tomatskivor och strö över lite strimlad skinka och pumpakärnor och lägg sist på lasagneplattor
Servera med källarröktskinka. 6 skiva skinka. 2 msk persilja. Koka pastan i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och spola av pastan med kallt vatten i ett durkslag
Röktskinka. med sallad, ost, skinka, tomater, kokt ägg, gurka och persilja. 200 g röktskinka. Strimla skinkan (ca 1cm breda bitar), finhacka purjolöken och hacka äggen och blanda ner allt i bunken. 200 g röktskinka
Vänd dem först i vetemjöl sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd där jag blandar i persiljan. 4 skivor röktskinka. 2 tsk persilja. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor röktskinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja