Krydda med paprikapulver. Skär skinkan i tärningar och fräs tillsammans med löken. 300 g röktskinka. 1 tsk paprikapulver. 300 g röktskinka. 1 tsk paprikapulver
Skölj och tärna paprikan. Strö över paprikan och purjon över kycklingen. 120 g röktskinka. 1 röd paprika. 4 kycklingfiléer 120 g röktskinka. 1 röd paprika
150 g röktskinka 250 g broccoli 1 röd paprika 4 ägg 2 dl matgrädde 1 mozzarella ost 1 dl riven lagrad ost salt peppar Gör så här. Sätt ugnen på 200 grader Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen Tryck ut degen i en pajform eller annan ugnsfast form Lägg broccolibuketter, tärnad skinka och hackad paprika i skalet Smula sönder mozzarellan och blanda med den rivna osten Strö över blandningen i pajskalet Blanda samman äggstanningen salta och peppra, man kan vara generös med peppar då men ej kryddat pajen i övrigt Slå över stanningen över resten av fyllningen Grädda i 45-50 minuter 150g margarin. 150 g röktskinka. 1 röd paprika
Jag och Johan kunde inte bestämma vad vi var sugna på så det blev lite gott och blandat i form av fyllda snackspaprikor, caprese och en röra med varmrökt lax