Blanda allt utom skinkan, osten och sojan till en härlig färs. Lägg på skinkan och den rivna osten. 5oo g nötfärs. ca 16 skivor röktskinka. ca 16 skivor röktskinka
400 g nötfärs. 8 skivor röktskinka. Blanda färsen med potatismjöl, ägg, vitlök, grädde och kryddor. Platta ut körsfärsen till en fyrkant på ett bakplåtspapper
500 gram nötfärs. 100 gram bacon eller röktskinka. Blanda mjöl, smör och vatten i en bunke. Platta ut degen till en rund kaka, låt vila i 3o min i kylskåp
Tryck ut köttfärsen på ett bakplåtspapper och lägg skivad röktskinka och ostskivor omlott. Tryck ut köttfärsen på ett bakplåtspapper och lägg skivad röktskinka och ostskivor omlott
Kanske kan man göra dem lite mindre så att de skulle passa som tilltugg till drinken eller som en förrätt och fylla dem med något extra gott som fetaost, tomater och röktskinka, eller brieost och kyckling, någonslags spenatröra, grillad paprika eller liknande…
Linda in biffen i skinkan. Gorgonzolabiffar 4 personer 400 gr nötfärs 1 gul lök finhackad 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 ägg 4 msk gorgonzola Sås. 3 dl grädde 1 dl chilisås 2 msk dijonsenap 8 skivor röktskinka riven ost Gör så här. 400 gr nötfärs. 8 skivor röktskinka