Idag gjorde jag en med lite rökig smak av Bränneboskinka. Tillsätt lime. 2-3 msk lime (smaka av). 5 hg Bränneboskinka (eller annan röktskinka). 2-3 msk lime (smaka av). 5 hg Bränneboskinka (eller annan röktskinka)
extra röktskinka. Hacka skinkan och blanda ihop alla ingredienserna till röran. lime. Gratinerad brie med ruccola, parmaskinka, crema de balsamico och solrosfrön
Spenatdrink med lime, citron och ingefära. Broccoligratäng med kassler/skink- och ostsås 500g färsk eller fryst broccoli 1 purjolök 400 g röktskinka eller kas. 400 g röktskinka eller kas
Hacka skinkan. ev lite saft från lime. Tillsätt svamp och skinka och låt fräsa ytterligare en stund. Strö på finrivet limeskal och stek i smakneutral olja
Spenatdrink med lime, citron och ingefära. Broccoligratäng med kassler/skink- och ostsås 500g färsk eller fryst broccoli 1 purjolök 400 g röktskinka eller kas. 400 g röktskinka eller kas
Rökta musslor är kanske inte någon klassisk tapasrätt, men jag ville ha någon sorts musslor på buffén och för att det skulle vara enkelt föll valet på de rökta man kan köpa på burk