ca 4 pers120 g röktskinka, hackad6 soltorkade tomater i olja, strimladeca 1 dl strimlad paprikasallad (i glasburk)4 dl creme fraiche3 msk tomatpesto1 hönsbuljongtärningsalt och grovmalen svartpepparBlanda alla ingredienser i en kastrull och låt det småputtra några minuter. 120 g röktskinka, hackad
Lägg ut en skiva torkad, rökt och saltad skinka på en skärbräda, placera en bit getost längs med ena kanten, men en bit in, placera en syltlök marinerad i hallonbalsamvinäger i var ände och dra en sträng med Créma di Balsamico hallon över osten
En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Sen la vi på propud vanilj och kokta hallon (så typ som sylt) och drog sedan över med grädde. Bre ut Propud vanilj på understa lagret, sedan kokta hallon (eller önos lågkalori hallonsylt) på det andra lagret och till sist vispa grädde och klä tårtan i
Fetaost, parmesanost, röktskinka, bacon, broccoli, soltorkade tomater, keso, färska kryddor, purjolök… Inte allt ihop så klart, men blanda det du tycker är gott
Innan maten hade vi gjort lite barnvänligt tilltugg, jag tog smördegsplattor, penslade dem med uppvispat ägg, la en stor skiva röktskinka på och hyvlade ost över
4 pers4 kycklingfiléer4 skivor röktskinka4 skivor valfri ost1 äggca 1 dl ströbrödsalt och pepparParmesansås. Gör så med alla filéernaLägg skinka och ost på 4 av schnitzlarna och lääg dom resterande 4 schnitzlarna över. 4 skivor röktskinka
 Till det blev det en kiwi, en skiva Hällakulla med isbergssallad, röktskinka, tomat och gurka samt en skiva Crisp'n Light med skivat, kokt ägg och kaviar och en kopp grönt te