½ tsk basilika. Men sen kan man minska på pointsen beroende på vilken ost och skinka man använder. Pensla pirogerna med uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika
Strimla skinka och basilika och fräs i lite matfett i en stekpanna. 1 näve färsk basilika. 150 gram röktskinka. 1 näve färsk basilika. 150 gram röktskinka
Avsluta med att ha på lite mer svartpeppar och gärna basilika. Precis innan ytan på omeletten är klar, när översidan är lite flytande fortfarande så har du på finhackad skinka, så den smälter in i omeletten
Servera med källarröktskinka. 6 skiva skinka. 2 msk basilika. Koka pastan i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och spola av pastan med kallt vatten i ett durkslag
Häll det över skinkan och lägg på skivade tomater, riven ost och basilika. Koka ihop alla ingredienser till en stuvning, allt utom ost, tomat och basilika
Den innehåller röktskinka vilket ger en väldigt god smak till köttfärsen. 300 g köttfärs1 vitlöksklyfta1 gul lök1 buljongtärning2-4 msk tomatpuré50 g röktskinkasalt, pepparlite vattenOstsmet. Skivade tomater1 tsk hackad basilika2 msk hackad persiljaArbeta ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut degen i en pajform
I häftet står även lite tips om att man kan blanda i oregano eller basilika i äggsmeten och det skulle ge rätten lite mera smak för annars är den rätt så neutral
röktskinka i tunna skivor. basilika. Ett lager pasta till och sen skinka och lite tomatsås. Koka tomaterna med en pressad vitlöks klyfta, hackad basilika och smaka av med salt och peppar