Rökt röding olivolja recept

Coleslaw, fisk och brist på idéer

Coleslaw, fisk och brist på idéer

Coleslaw med rökt fisk (2 port. )200 g riven vitkål 100 g tvättad färsk spenat1/2 gurka 1/2 rödlök, strimlad 1/2 syrligt äppel, strimlad 1½ msk gräddfil 3 msk majonnäs 1 msk äppelvinäger 1 msk olivolja1 avocado 2 kokta 8,5 minuters ägg (rätt skall vara rätt)rökt fisk (använde röding) bladpersilja dill salt peppar(rågbrödskrutonger) Blanda alla ingredienser i en skål förutom ägg, fisk, avocado och spenatStäll skålen i kylskåpet och vila för ca 15-20 min (smaka av med salt)Blanda i spenat och toppa med ägg, fisk och avocado strax före serveringHemlagade krutonger. 1 msk olivolja
PÅSKEN

PÅSKEN

Kallrökt lax i ny tappning. Skär loss skinnet från rödingen. Blanda skal, saft, ärter, olivolja och vatten

Buustamons rödingpaket

Fördela blandningen i mitten av foliebitar, en bit folie per person, lägg på portionsbitar av den röktarödingen

Rökt olivolja

rökt skinn från t ex lax, röding, böckling mm. olivolja. 1. Värm upp oljan till ca 90 grader. Lägg i skinnet samt saltet