Jag fick förmedlat till mig att det tros komma sig av att styckningsdetaljen i fråga passar bra att röka, och att rökt bog passar bra att äta när man är på picnic
Ibland är det enkla det goda och konsten med en Quich Lorraine tycker jag ligger i att få till en balans mellan en medelrökt skinka eller picnicbog i kombination med en bra balanserad sälta och mustig ton från timjanen
jag lade en picnicbog i kundkorgen och hoppades att jag väl hemma i köket skule kunna uppamma en smula kärlek och passion som kunde förvandla den vacuumförpackade köttbiten till en njutbar måltid
valfritt fläskkött i lagoma bitar (jag använder sk broskrängor, men det går alldeles utmärkt med annat fläskkött, typ picnicbog eller varför inte revbensspjäll
Skär picnicbogen i tärningar och woka den tills den fått stekyta. Krydda efter smak, jag använde svartpeppar ochRör ner vitkålen och picnicbogen i såsen och värm upp
700 g picnicbog. 1,5 tsk rökt paprikapulver. Mal kött och späck på köttkvarnens grovahålskiva. Blanda ordentligt med kryddor ochvitt vin, 10–15 minuter
Rökt skinka. Rökt lax. 340 g burkskinka (picnicbog). Rör samman ingredienserna till fyllning 1, 2 och 3. Lägg ut 4 landgångsbröd och dutta över vichyvatten