Just den här RöktaChili Sin Carnen är just ett av alla dessa recept som ni också hittar i boken. Jag slängde även ihop en liten amatörmässig matlagningsvideo till chilin
Lägg fisken på grillfolie och strö över riven chèvre, chili, salt och peppar. 1 –2 tsk röktchili. Skär tomaterna i tärningar (skär bort kärnhuset så att salsan inte blir så blöt)
1. Fräs vitlök och korv i olja på medelhög temperatur. 2. Häll över tomaterna och koka i ca 5 minuter. 3. Lägg ner pastan och koka i ytterligare någon minut
1. Värm ugnen till 250°C. 2. Lägg ut brödskivorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper under. 3. Ringla över lite olivolja och lägg sedan på tomatskivorna
2 burkar krossade tomater (chili). 3 chilifrukter. 2 tsk rökt paprikapulver. 3 chilifrukter. ÄLSKAR min nya crock pot multicooker, att kunna göra ALLT direkt i grytan är så himla smidigt
Passar perfekt till den heta pepparroten, vår Svenska motsvarighet till Chili. Hjärtat är en väldigt mör och god bit på renen, det här rökta köpte jag på Jamtli’s Julmarknad av Fjällgrens Vilt i Mittådalen
Anette som bloggar på Husmorsorna gav mig ett recept på chili som jag bestämde mig för att prova. Nu tänker du chili som i chili con carne, den där ganska ledsna sörjan man fick i skolan med vita bönor och köttfärssås
1 msk Sriracha (stark chilisås). 1 msk chilipulver. 1 tsk röktchilipulver. 1. Hacka löken och vitlöken, fräs i olivolja på medelvärme tills det är gyllenbrunt