Rökig tomatsås recept

Fetaostfyllda auberginerullar i rökig tomatsås

Fetaostfyllda auberginerullar i rökig tomatsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Aubergine 2 st auberginer 1 odefinierad salt 0,75 paket fetaost 75 gram mascarponeost 1 klyfta(or) vitlök 1 nypa(or) svartpeppar 1 nypa(or) salt 0,5 kruka(or) basilika 1 st Citron , rivet skal Tillbehör 2 dl ris 0,5 st salladshuvud Tomatsås 0,5 kruka(or) basilika 1,5 msk lantbuljong 0,5 msk honung 1 dl vatten 1 msk balsamvinäger 1 odefinierad svartpeppar 2 msk tomatpuré 0,5 msk paprikapulver , rökt 1 odefinierad olivolja 2 klyfta(or) vitlök 1 st gul lök(ar) 1 förpackning tomater , krossade 0,25 paket fetaost 1 odefinierad salt Redskap 1 odefinierad tandpetare Köp receptet Näringsvärde Kcal
Pulled meat med rökig tomatsås

Pulled meat med rökig tomatsås

rökigt chilipulver (chili chipotle) valfri mängd (jag brukar ta en matsked ungefär). Köttet blandas sedan med en tomatsås
Rökig bbq-sill

Rökig bbq-sill

Den rökiga tonen från bbq-såsen gör att smakerna går lite åt rökt fisk och smaken kan påminna lite om rökt makrill i tomatsås
Äggsås med dill till torsk

Äggsås med dill till torsk

Rökig BBQ-sås. Köttfärsbullar i tomatsås. Cook Time. 45 Min. 90 Min. Kinesisk krispig fläsksida. Servings. 4. 40 Min
Gratäng med kidneybönor

Gratäng med kidneybönor

Det där med chipotle kan man ju göra lite som man vill med men jag tycker det ger en god, lite rökig smak
Veganska Sloppy Joes

Veganska Sloppy Joes

Ha i tomatsås, BBQ sås, grönsaksfond, sojasås och precis så mycket vatten så att du kan röra runt i grytan
Chicken nuggets

Chicken nuggets

rökigtomatsås. 1 l Rapsolja till fritering guacamole sojamajonäs rökigtomatsås sötpotatis pommes frites Skriv ut
Nytändning i taco-land

Nytändning i taco-land

(Det finns en ny, rökig variant som verkligen är god. )Favoriten bland salsor/tomatsåser görs på färska fintärnade tomater, men så här års när det inte är säsong för sådana kan man såklart välja konserverade och laga en sås enligt nedanstående