Här hemma rullar det på. I helgen var vi hos fina vänner vid sjön Bolmen. Åkte båt, grillade, drack te och bara myste och åt god dessert (återkommer med ett recept på det när jag fått det av Ida)
Mitt bästa tips är att blanda phiadelphiaost och rökig BBQ sås till kött och hamburgare. Turkisk yoghurt, gräddfil el dyl, en gnutta majonäs som blandas med rivet äpple och hackad lök
Och En lila Coleslaw med ingefäre och turkisk yoghurt (blir lite syrligare än med bara majonäs). 1msk bbq sås/glace med rökig smak. 1dl majonäs. 1dl majonäs
Mört mycket välsmakande hjortkött som bara föll i sär, stekt svamp, rökigmajonäs med himmelsk sälta och tuggmotstånd från sidfläsket, krispig syrad rödlök, fluffigt grillat briochebröd – vi blev helvilda av lycka
Förädling på grillen ger den rätta rökiga smaken. Vänd revbenen så de får en oemotståndlig färg på grillen och avnjut med hemlagade pommes och en fet majonäs dip
Det blir allt vanligare att det serveras rökig majonnäs på våra bättre restauranger och hemma hos oss ville vi inte vara sämre, så i går gjorde vi vår egen och den blev ljuvligt god
Rökigmajonäs. Blanda äggulor, senap, vitvinsvinäger, salt och peppar i en bunke, mixa ihop, tillsätt sedan oljan till en början droppvis och sedan i en tunn stråle när majonäsen fått en krämig konsistens, smaksätt med liquid smoke