Rökt glaze. Låt glazen bränna in lite. Rökt glaze. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar
De grillas med fördel i klotgrill för extra rökig smak. Blanda marinaden/dressingen/glazen med kycklingvingar och låt de med fördel stå och dra en stund
½dl Glaze. 12st Lammkotletter med ben, beräkna ca 3st till 2st per person beroende på tillbehör½dl Glaze med mild rökig tonSalt & svartpeppar från kvarnSalladen. Här är det bara att grilla koteletterna tills de blir ca 55-60g beroende på stekprefererens, mot slutet av tillagningen så penslar du på lite glaze
1/2 dl whiskey gärna rökig smak. Fantastiskt möra och goda kamben, och en hemmagjord glazé med sting. Revbenen kan med fördel kokas i förväg för att ligga på lut i kylen inför grillningen
2 msk smoke glaze. Skär karrèn i lite större bitar. Blanda ingredienserna till marinadenen i en skål. Vänd ner köttbitarna och låt marinera i några timmar
Whiskeykokt Pulled Pork med chiliglaze, hur klingar de orden. chiliglaze. Blanda under tiden iordning glazen som du sedan antingen penslar över köttet, eller så drar du isär köttet och blandar runt glazen i det
Ölen som är i glaset är en stout med rökigt inslag. Efter att ha sett ett inlägg av 2013. s grillmästare Andreas Mathiasson kunde jag inte låta bli att maila honom om receptet på det receptet
När den sedan fått lite grillyta, penslade vi den ett par gånger med en rökigglaze. Rub till 600-800g kött1 tsk salt (tas på precis före grillning)1 tsk paprikapulver1 tsk koriander1 tsk spiskummin1 tsk chilipulver1 ½ tsk farinsocker1 krm svartpepparTexas smokeglaze 1 dl chilisås½ dl äppelmos1 ½ msk strösocker1 msk japansk soya1 tsk kinesisk soya1 tsk söt senap½ tsk liquid smoke1 krm vitlökspulverSalt & svartpepparenTill det grillade köttet hade vi även grillad majs och små kokta rödbetor serverades så klart med massor av smör