Bea, majonnäs eller en rödvinssky och kanske lite pommes. Åh, ryggbiff är så jäkla gott. RYGGBIFF. Ryggbiffen sitter mellan Entrecoten och rostbiffen och är ett väldigt smakrikt kött
Vitlöksrostade sparris, fetaostbakade cocktailtomater, krispig sallad och en rödvinssky. Helstekt ryggbiff med en pepprig kant och hackade färska örter
Bea, majonnäs eller en rödvinssky och kanske lite pommes. Åh, ryggbiff är så jäkla gott. Idag lagar vi härlig fisktacos, perfekt sätt att få barnen att äta mer fisk och vi vuxna också för den delen
Till varmrätt, då vi var som mättast, blev det helstekt ryggbiff från Gårdsbutik Thuresson, med potatisgratäng, sparris, rödvinssky och egenslungad bearnaisesås
Rödvinssky. Lite skillnad från vad oxfilén kostade i saluhallen, 650 kronor kilot och ryggbiffen ca. Eftersom jag har min lilla butik Annies Stuga, som har öppet helger, så blir det inte helgutflykter så ofta för vår familj
Kryddstarkt ryggbiff med morotsterrin, saltbakad gulbeta, rökt lök och potatispuré samt rödvinssky. Igår fick jag uppleva en fantastisk kväll som arrangerades av Lidl till förmån av Barncancerfonden
Bea, majonnäs eller en rödvinssky och kanske lite pommes. Åh, ryggbiff är så jäkla gott. Gillar du också kycklingvingar, prova då denna härliga rätt med rostad pumpa, härligt söt lök och grillade kycklingvingar
Ryggbiff serverad med brynta champinjoner, schalottenlöksky & rostad mandelpotatisLakritsgelé med vanlijparfait, havstornsorbet med saltrostade vaniljstängerGrillad älgentrecote med picklade lökar, färskost smaksatt med brynt lök, krispiga lökringar och en rosmarinkryddad rödvinssås & en potatiskakaHjortron serverad med gelé, mynta, mousse, glass & krispigt chokladbrödHelstekt reninnanlår serverad med rödvinssky smaksatt med älgchoritzo och sesamfrön samt sesampanerad madelpotatisAv allt det jag åt måste jag säga att renen var den godaste och rekommenderar starkt om ni är i Idre fjäll någon gång att äta på PW kök
Helstekt ryggbiff med rödvinssky och varm potatissallad. Här är ett lite gulligt tilltugg. Ställ fram ett stort fat och låt gästerna äta med fingrarna, eller servera som tillbehör till en annan dessert