Riv mozzarellan. 100 g mozzarella, 1 kruka färsk salvia, 1 kruka basilika, 5 st marinerade tomater i olja (burk), majskycklingfiléer (1 st per person), prosciutto. 100 g mozzarella
Gårdagkvällens mat var klassisk men ändå så god beroende på haricovertssalladen [haricoverts tillsammans med lite röd lök och mozzarella och så en dressing bestående av olivolja, massor av italiensk salladskrydda, en liten skvätt vitvinsvinäger och pyttelite socker är sannerligen gott], rödvinssås och så klart min nya crave krämig balsamico
rödvinssås med stekt potatis och minimajs för vi måste ju ha lite grönsaker i. mozzarella, men när jag väl lekte loss i köket så tog det en annan vändning och
Servera filén med ugnstekt potatis, rödvinssås och sallad. Skiva mozzarellan. Rödvinssås. Lägg ut paprika, basilika, skinka och mozzarella på fläskfilén
Serveras med rödvinssås, pommes och en god sallad. Fläskfilé som först steks i ugn för att sedan garneras med svamp och körstomater och toppas med mozzarella