Börja medrödvinssåsen, då den är den delen av rätten som går att förbereda tidigast. Rödvinssås. Häll av vattnet, mixa sparrisen och smaka upp medtryffeloljan
Sötpotatispure medtryffelolja. En smakrik renbiff med en tryfferad sötpotatispure kompletteras av en balsamocisås och ugnsbakad "confiterad"lök som kvällens rätt nummer två
Rödvinssåsmed finhackade skogchampinjoner. Filé mignong Black and White som jag fick lära mig består ut av en bit oxfilé medtryffelsås och kalvfilé med sparris och bearnaisesås
Rödvinssås. färsk tryffel. Hetta upp en stekpanna med olivolja. Servering färsk tryffel. Salta och peppra oxfilén och bryn köttet runt om tillsammans med smör, krossad vitlök, och en kvist timjan
Man kan också tänka sig den supergoda broccolimoussen i vackert vårig påskgrön färg, kanske tillsammans med ett citron- och örtsmör eller en mustig rödvinssås
Då kommer tryffeln inte i kontakt med så mycket av den varma chokladen och håller därmed formen. Åtminstone om man som värdinna vill vara med och umgås och inte bara stå i köket