Då benen började få färg tillsattes grovt hackad morot, grovt hackad lök, lätt krossad vitlök och tomatpuré som fick fräsa med till även dessa hade fått ordentligt med färg
Skiva upp steken och servera med såsen, de rostade rotsakerna nedan, stekt svamp och sallad. Krydda köttet med salt och peppar och bryn det runt om i smör på hög värme, stek gärna med grönsakerna
koka upp och smaka av med fonden och balsamvinäger. lägg i vitlöken och gullöken. Halvera gullöken och grilla den tillsammans med 4 oskalade vitlöksklyftor i ugnen. 4 rostade oskalade vitlökar
Pressa i vitlöken och häll i mjölk och grädde. Detta rådjuret som jag tillagade hade varit med i en bilolycka och min pappa hjälpte till att ta ur och slakta det, något jag skulle vara intresserad av att se hur det går till
Om du väljer att vända i hjortronen, så är de ju ganska sura, varför det kan vara bra att servera med lite rostade rotfrukter som är lite söta, typ med morot, rödbetor etc
Rostad potatis Dela potatisen och krydda medvitlök och timjan. röda paprikor rostade och tärnade. Tomat- och paprikakompott Stek lök, vitlök, rosmarin, peperoncino och lagerblad i olja tills löken tagit lite färg