Rödvinssås med kapris recept

Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Blanda runt och tillsätt sedan rödvinssåsen. Tillsätt kapris och rör om. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad
Påskförberedelser

Påskförberedelser

lammstek med potatisbakelse med smak av chevre, rödvinssås och böner. I år kör vi som förra året - en tre rätters än detta vanliga med sill/lax/potatis mm som sk plockBord
5.2 Ägg- och laxröra med grönt

5.2 Ägg- och laxröra med grönt

Ibland en rödvinssås. Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi
Slutet...

Slutet...

Rosastekt ankbröst med het rödvinssås och mandelpotatispuré. Rödvinssåsen hade jag ju gjort dagen innan, receptet finns här
Örtkryddad rostbiff med rödvinssås

Örtkryddad rostbiff med rödvinssås

Strö över kapris. Lägg köttet på ett fat och gnid in det med kryddor. Skiva upp köttet, servera med potatis och grönsaker, gärna tomater, lök och vitlök från grillen
Festmiddag till helgen?

Festmiddag till helgen?

Rillettepastej med grekisk salladLaxkotlett med murklor och rödvinssåsKiwiflanEftersom vi visste att en an våra vänner avskyr allt som liknar paté byttes förrätten ut mot en carpaccio på bresaola med chèvre-crème, inlagd paprika och kapris
Drottningkaka med vaniljvisp, vaniljglass eller lättvispad grädde

Drottningkaka med vaniljvisp, vaniljglass eller lättvispad grädde

Ibland en rödvinssås. Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi
5.2 Röda bär-mix

5.2 Röda bär-mix

Ibland en rödvinssås. Min goda hälsosamma och lättlagade Medelhavsmat. Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi