Färsen blandades med äggulan, kapris, senap, pepparrot och persilja på ett relativt fagert sätt. Originalreceptet bestod av färserad oxfilé med madeirasås och glaserad smålök
Blanda runt och tillsätt sedan rödvinssåsen. Tillsätt kapris och rör om. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad
Jag diggar ju verkligen wienerschnitzel och speciellt med hemmagjord rödvinssås. ev stekt potatis och gröna ärtor, bacon, salladslök och rödvinssås (se recept under resp flik)
lammstek med potatisbakelse med smak av chevre, rödvinssås och böner. I år kör vi som förra året - en tre rätters än detta vanliga med sill/lax/potatis mm som sk plockBord
Ibland en rödvinssås. Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi
Vilken riktigt feelgood helg jag har haft. Bella har varit hemma från Stockholm, sola i Karlstad har varit framme o jag träffade sprudlande Mamma Mia Parnevik på Vin o Deli mässan
Dekorera med rödlök och kapris och ev lite extra grönsaker. karamelliserad rödlök och friterad kapris. Parmalindad torskrygg med västerbottenpuré, rödvinssås,
Strö över kapris. Lägg köttet på ett fat och gnid in det med kryddor. Skiva upp köttet, servera med potatis och grönsaker, gärna tomater, lök och vitlök från grillen
Goda lövbiffsrullader som får sting av dijonsenap, kapris och pepparrot. Rödvinssåsen och parmesanmoset med dijonsenap balanserar rulladerna på ett utmärkt sätt
Rillettepastej med grekisk salladLaxkotlett med murklor och rödvinssåsKiwiflanEftersom vi visste att en an våra vänner avskyr allt som liknar paté byttes förrätten ut mot en carpaccio på bresaola med chèvre-crème, inlagd paprika och kapris
Ibland en rödvinssås. Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi
Ibland en rödvinssås. Min goda hälsosamma och lättlagade Medelhavsmat. Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi