Koka upp på nytt och tillsätt soja, honung, oxfond, och balsamvinäger. Till filén, som jag ugnsbakade på låg värme åt vi rödvinssås, harricots verts och brynt färskpotatis
Blanda lök, vin, balsamvinäger, vatten, fond, soja och honung. Rödvinssås ska ha en lite syrlig smak. Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung eller en nypa socker
flytande honung. Rödvinssås. Ringla över honung. flytande honung. Vi bjöd hem min kompis Åsa på tisdagsmiddag och bestämde oss för att lyxa till det lite extra
Häll vatten, vin, honung, tomatpuré och buljongtärningarna i en kastrull, låt allt koka upp och dra ner värmen och låt det på svag värme reducera ner till hälften
Vildsvinssadel med gratinerat rotfruktsmos och rödvinssås. ½ dl honung. Vildsvinssadel 1 vildsvinssadel salt och peppar1 apelsin, rivet skal 1 msk riven färsk ingefära 2 tsk finhackad spansk pepparfrukt½ dl honung 2 dl balsamvinägerLåt apelsinskal, ingefära, chili, honung och balsamvinäger koka i en gryta utan lock, ca 20 min, till en glaze
Gott att servera med en rödvinssås och hasselbackspotatis till. 2 msk rinnande honung. Börja med att blanda ihop alla kryddorna och låt karrén marineras med dessa i en tät plastpåse över natten