Kryddig doft och smak med inslag av fat, hallon, lingon, muskot och örter. En utsökt lite franskinspirerad rätt är ugnsstekt ankbröst med fyllig rödvinssås och potatisgratäng smaksatt med chevre
) Till huvudrätten gjorde jag en rödvinssås som även den är en riktig jackpot, dessutom får man jättegoda vinkokta grönsaker på köpet när man gör denna sås
Till detta serverades potatis- och jordärtskocksgratäng, små grönsaksknyten samt rödvinssås (som dock inte hade hunnit komma på tallriken vid fototagning)
Har tidigare haft choklad och chili i rödvinssås vilket är mycket gott om ni inte testat ännu. Johanna sa då att hon vill ha en somrig meny, gärna grillat till huvudrätt och så gillar hon hallon
Det bjöds på en riktigt god förrät (toast skagen), en pangmiddag som bara smälte i munnen (grillad renfilé med grillad sparris, grönsallad, rödvinssås och potatisgratäng) och avslutades med en söt men lätt efterrätt (vaniljpannacotta med hallon och blåbär)