Färska bär med granola och kesella vaniljRödvinsmarineradOxfransyskamedhasslebackspotatis. Västerbottenpaj med kantareller. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör Bakhörnan
Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis Jag använde mig då av förstora potatisar, hade de i ugnen för kort tid och misslyckades med ströbrödet Bakhörnan
Nyårsmeny, Huvudrätt: Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis Jag använde mig då av förstora potatisar, hade de i ugnen för kort tid och misslyckades med ströbrödet Bakhörnan
Nyårsmeny, Huvudrätt: Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatisOxfransyska marinerad i rödvin och timjan. Jag använde mig då av förstora potatisar, hade de i ugnen för kort tid och misslyckades med ströbrödet Bakhörnan