2 msk timjan. Nu för tiden köper vi nästan allt vårt kött på City gross. För det mesta har dom väldigt mycket bra kött och ibland lite ovanliga köttdetaljer såsom tex den här biten slaktarbiff som jag köpte sist jag var där
Rödvinsmarinad. färsk timjan. Rödvinsmarinad. Häll lite olja i botten av en ugnsform och ställ steken i formen tillsammans med lök, morot och färsk timjan
Du kan välja en annan marinad till köttet än rödvinsmarinad. Du kan också pröva en soyamarinad gjord på 1½ dl matolja, 3/4 dl soya, 2 krm timjan, 2 krm mejram, 2 krm mald ingefära och 1 krossad vitlöksklyfta
Rödvinsmarinad. exempelvis timjan. Skär fisken i lagom stora portionsbitar och låt dem ligga kallt i rödvinsmarinaden i minst 10 timmar före grillningen
½ tsk torkad timjan. Blanda alla ingredienser. Pensla köttet och lägg ner i en påse. Häll över resten av marinaden och förslut påsen, så luftfritt som möjligt