Rödvinsmarinad olivolja recept

Grillad slaktarbiff (njurtapp) i rödvinsmarinad

Grillad slaktarbiff (njurtapp) i rödvinsmarinad

1/2 dl olivolja. 1/2 dl olivolja. Nu för tiden köper vi nästan allt vårt kött på City gross. För det mesta har dom väldigt mycket bra kött och ibland lite ovanliga köttdetaljer såsom tex den här biten slaktarbiff som jag köpte sist jag var där
Midsommar

Midsommar

Vi grillade älgkalvfilé som vi marinerade innan i en riktigt bra rödvinsmarinad som vi tipsades om på FB
Helgrillad fläskfile & kålrotsstrips

Helgrillad fläskfile & kålrotsstrips

Jag grillade en hel fläskfile som legat och marinerats hela eftermiddagen i en rödvinsmarinad. Strimla sedan till pommes och fritera alternativt strö ut på en plåt, ringla över olivolja, salt och gör klart dem i ugnen
Sallad på grillade champinjoner

Sallad på grillade champinjoner

ex helgrillad entrecote med rödvinsmarinad eller som en rätt på buffébordet. Olivolja. Ringla över lite olivolja och hyvla lite parmesanost ovanpå
Rödvinsgrillad rostas med lökspett

Rödvinsgrillad rostas med lökspett

Rödvinsmarinad. Och jag tog olivolja istället för smör. 1 sats rödvinsmarinad. 1 sats rödvinsmarinad. Grillspett är gott och kan förberedas

Rödvinsmarinad

1½ dl olivolja.  Lägg alla ingredienserna till marinaden i en mixer och mixa slätt. ½ dl balsamvinäger. 1 gul lök
Lördagen visade sig från sin bästa sida

Lördagen visade sig från sin bästa sida

Pluras vildsvinsgryta i rödvinsmarinad. Stek brödet i olivoljan så det blir gyllenbrunt. 1 msk olivolja. 1 kg vildsvinskött, grovtärnad ca 4*4 cm

Grillad makrill

Rödvinsmarinad.  Skär fisken i lagom stora portionsbitar och låt dem ligga kallt i rödvinsmarinaden i minst 10 timmar före grillningen. 1½ dl olivolja

Rödvinsmarinad till biff

2 msk olivolja. Blanda samman alla vätskor. Pressa vitlöken och blanda i, peppra efter smak. Marinera köttet i minst 2 timmar, gärna över natten

Rödvinsmarinad grillad makrill

Rödvinsmarinad. Skär i lagom stora portionsbitar och låt dem ligga kallt i rödvinsmarinad i minst 10 timmar före grillning. 1 ½ dl olivolja