Rödvinsmarinad lök recept

Rödvinsgrillad rostas med lökspett

Rödvinsgrillad rostas med lökspett

Rödvinsmarinad. När köttet väl var grillat associerade jag till en höstgryta mer än till grillat faktiskt, men tillsammans med lökspetten och en örtsås var det riktigt, riktigt gott

Rödvinsmarinad

Det här är ett bra grundrecept på en riktig rödvinsmarinad. 2 st vitlöksklyfta(or). 2 st gul lök(ar) , tärnade

Rödvinsmarinad

1 gul lök.  Lägg alla ingredienserna till marinaden i en mixer och mixa slätt. ½ dl balsamvinäger. 5 msk blandade

Grillad makrill

Rödvinsmarinad.  Skär fisken i lagom stora portionsbitar och låt dem ligga kallt i rödvinsmarinaden i minst 10 timmar före grillningen. 1 gul lök

Rödvinsmarinad

1 dl hackad gul lök. Blanda alla ingredienser. Pensla köttet och lägg ner i en påse. Häll över resten av marinaden och förslut påsen, så luftfritt som möjligt

Rödvinsmarinad grillad makrill

Rödvinsmarinad. Skär i lagom stora portionsbitar och låt dem ligga kallt i rödvinsmarinad i minst 10 timmar före grillning. 1 gul lök

Rödvinsmarinad passar till nötkött

 Rödvinsmarinad passa till nötkött. 1 dl rött vin2 dl vatten½ dl vinäger10 krossade vitpepparkorn½ dl stek & grillolja1 tsk timjan1 finhackad gul lök. 1 finhackad gul lök

Rödvinsmarinad

1 hackad gul lök. Blanda alla ingredienser till marinaden. Passar till nötkött som biff, entréôte, rostbiff, oxfilé