Rödvinsbrässerad oxkind med smörig. Rödvinsbrässerad oxkind med smörig. Föga förvånande har jag, i likhet med många andra njutit av en smältande mör rödvinsbrässerade oxkind på Rolfs kök, där den varit ett stående inslag på menyn sedan tidigt 2000-tal
På väg hem från jobbet i fredags stannade jag i Söderhallarna och gick förbi Lulles Kött och Deli. Där finns allt man vill ha och lite till, snyggt, fräscht, närproducerat och härlig service
Rödvinsbrässerad högrev med potatismos, rödvinssås och ugnsrostade rotfrukter. Då har vi firat nyår. Vi hade gäster från både Östergötland och Stockholm
rödvinsbrässerade lammlägg, men mer om det senare. Hej,. Våffeldagen och långfredagen och jag är ledig. Steg inte upp förrän vid 12-tiden och har sen dess lagat mat
Rödvinsbrässerad rödlök. Rödvinsbrässerad rödlök. Idag har jag haft demo på våra korvar från Tärnaby fjälldeli på ICA Supermarket i Storuman och de gjorde succé
För dig som föredrar vegetariskt är en grillad portobello burgare med sötpotatis pommes eller ångade buns med rödvinsbrässerad Oumph det perfekta valet till Maison Robert Olivier
1 kg skinstek - jag hade bogstek2 gula lökar i klyftor2 dl rött vinGnid in köttet med salt och peppar,lägg ner i en genomfuktig lergrytaLägg i lökklyftorna, häll vinet över, in i en kall ugn
Köpte 900 g Oxkind i Hötorgshallen hos G. Nilsson och gick hem och putsade köttet från hinnor. Blev fina bitar så som ni ser dom snett ovanför till höger
Oxkind är en billig och smakrik styckningsdel som används alltför sällan. Det tar förstås lite tid i grytan, men den som väntar på något gott får ett mört och mjukt kött som faller isär på tallriken-