Stek svampen i smör, salta, tillsätt mjölet och späd med mjölk och grädde under vispning, smula ner buljongtärningen och sjud i 3 minuter 2. servera fisken med kokt potatis och sås, och fräst spenat 600g rödspätta
Gör så här Ansa och skär svampen i bitar. Fräs svamp och lök i smör-&rapsolja i en stekpanna. 600 g rödspättafiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rödspättafiléer ½ tsk salt 1 dl hackad färsk dill 2 msk pepparrot Svampsås
Enkel omelett med lök, svamp och paprika. Rödspätta med krispig parmesan- och örtpanering. Denna vecka är paradrätten en parmesan- och örtpanerad rödspätta som vi gjorde helt nyligen och kan garantera är jättegod
Svamp. Ansa och skär svampen i bitar. Lägg spättorna på rotfrukter och svamp. svamp, valfri. Lägg i smöret och stek svampen ytterligare 1 minut. 300 g morötter 300 g palsternacka 1 msk rapsolja 1 krm salt Svamp. 500 g svamp, valfri 2 msk olivolja 25 g smör 2 krm salt Smör
Svamp. Ansa och skär svampen i bitar. Lägg spättorna på rotfrukter och svamp. svamp, valfri. Lägg i smöret och stek svampen ytterligare 1 minut. 300 g morötter 300 g palsternacka 1 msk rapsolja 1 krm salt Svamp. 500 g svamp, valfri 2 msk olivolja 25 g smör 2 krm salt Smör
Svamp. Ansa och skär svampen i bitar. Lägg spättorna på rotfrukter och svamp. 1svamp, valfri. 300 g morötter 300 g palsternacka 1 msk rapsolja 1 krm salt Svamp. 500 g svamp, valfri 2 msk olivolja 25 g smör 2 krm salt Smör. Lägg i smöret och stek svampen ytterligare 1 minut
Fräs svampen i smör så vätskan från svampen kokar in. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. 600 gram rödspätta. 600 gram rödspätta
Det går också utmärkt att använda sig av annan fisk om man vill, exempelvis torsk eller rödspätta. Häll därefter såsen över bacon, purjolöken och svampen
Söndag - Rödspätta med räkröra. Så, man tar en helt vanlig fläskkotlett och piffar upp den med lite svamp och lite ost (för ost gör ju allt godare, så enkelt är det), och sen är det liksom bara att njuta av middagen